Основна школа Жабаре

Субота 13. мај 2017. године наставни је дан. Радиће се према распореду од среде, а ради надокнаде дана предвиђених за екскурзију.

Enter your text here

Нађа Мијајловић, ученица 6/2 одељења наше школе, освојила је 2. место на републичком такмичењу из ТИО, које је одржано 6. и 7. маја у ОШ "Петар Кочић" у Земуну (предметни наставник Милоје Митровић). Ово је највећи успех наше школе на овогодишњим такмичењима.

 

 

Enter your text here

Обавештавамо ученике и наставнике да због 1. маја, Празника рада, неће бити наставе од суботе 29. априла до уторка 2. маја 2017. године. Први наставни дан је среда 3. маја 2017, а радиће се према редовном распореду.

Ученицима и наставницима желимо да лепо проведу празничне дане.

Enter your text here

Невена Стефановић, ученица 5/1 одељења наше школе (предметни наставник и разредни старешина Цица Бацић), освојила је прво место на Окружном такмичењу из српског језика и језичке културе са максималних 20 поена. Све честитке!

Enter your text here

На Окружном такмичењу из ТИО одржаном 26. марта 2017. године у ОШ "Миодраг Чајетинац Чајка" у Трстенику, Вања Илић, ученица 8/1 одељења, освојила је треће место са 84,5 од могућих 100 поена у дисциплини "Примена електромагнета" (предметни наставник Милоје Митровић).
Нађа Мијајловић из 6/2 освојила је треће место у дисциплини "Практична израда по задатку" са 89 поена. Ове две ученице су се пласирале на републичко такмичење које ће се одржати у мају у Београду.
Милица Симоновић из 6/1 била је седма у дисциплини "Практична израда по задатку".

Enter your text here