Основна школа Жабаре

На Окружном такмичењу из математике, одржаном 25. марта 2018. године у ОШ "Нада Поповић" у Крушевцу, ученица наше школе Невена Стефановић из 6/1 одељења била је 3. по рангу с 45 освојених поена.

 

Честитке за ученицу и предметну наставницу Мирјану Нумановић!

На Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе, одржаном 24. марта 2018. године у ОШ "Драгомир Марковић" у Крушевцу, ученици наше школе постигли су запажене резултате:

5. разред:

Јелена Милосављевић - 18 бодова - 2. место по рангу,
Анђелина Петровић - 16 бодова - 3. место по рангу;

6. разред

Невена Стефановић - 18 бодова - 2. место по рангу,
Дарија Давидовић - 17 бодова - 2. место по рангу,

(предметни наставник Цица Бацић)

Честитамо!

На Општинском такмичењу из ТИО, одржаном 10. марта 2018. године u OШ "Свети Сава" у Читлуку, ученици 7. разреда наше школе постигли су изванредне резултате. Освојили су три од прва четири места. Нађа Мијајловић је била прва, Филип Радошевић други, а Милица Симоновић четврта у дисциплини "Практична израда по задатку". Све честитке ученицима и предметном наставнику Милоју Митровићу!

На Општинском такмичењу из енглеског језика, одржаном 3. марта 2018. године у ОШ "Јован Јовановић Змај" у Крушевцу, ученица 8. разреда наше школе Мина Петронијевић (наставница Милена Миљковић) са 34 освојена бода била је трећа по рангу. Честитамо!

У оквиру програма Професионалне оријентације, ученици осмог разреда наше школе посетили су Средњу школу "Свети Трифун" у Александровцу 12. марта 2018. године. Овом приликом, ученици су упознати са условима и образовним профилима које поменута школа нуди.

Опширније на овом линку