Основна школа Жабаре

Нађа Мијајловић, ученица 7/2 наше школе, освојила је 1. место на Републичком такмичењу из ТИО и златну медаљу са освојених 100 поена. Све честитке Нађи и предметном наставнику Милоју Митровићу за овај изванредан успех!

На Окружном такмичењу основних школа у атлетици, Никола Терзић, ученик 8. разреда наше школе (предметни наставник Будимир Драгојевић), био је први у дисциплини "бацање кугле". Никола ће учестовати на републичком такмичењу у атлетици за ученике основних школа. Све честитке!

На Окружном такмичењу из српског језика, одржаном 29. априла у ОШ "Драгомир Марковић" у Крушевцу, Јелена Милосављевић и Анђелина Петровић, ученице 5. разреда наше школе (преметни наставник Цица Бацић), биле су треће по рангу са по 15 освојених бодова. Честитамо!

На Градском такмичењу у атлетици одржаном на атлетском терену изнад базена одржаном 23. априла ове године Никола Терзић и Младен Милошевић освојили су прва места у дисциплини бацање кугле, док је Милица Симоновић била друга у истој дисциплини. Ови ученици су се пласирали на окружно такмичење.

Милан Милосављевић и Андријана Ацковић били су други, а Кристина Чолић такође друга у скоку у даљ, док је Лука Урошевић био четврти у трчању на 100 м. Адриана Ацковић учествоваће и на окружном такмичењу.

Стефан Партоњић био је трећи у трци на триста метара. Катарина Давидовић била је трећа у скоку у вис.

Пионири су екипно били други, док су пионирке биле четврте екипно.

Све честитке ученицима и предметном наставнику Будимиру Драгојевићу.

На Окружном такмичењу из ТИО, одржаном 22. априла у ОШ "Свети Сава" у Читлуку, Нађа Мијајловић, ученица 7/2 одељења наше школе (преметни наставник Милоје Митровић), освојила је прво место са 99 од могућих сто поена. Честитамо!