Основна школа Жабаре

У суботу 20. октобра 2018. године у сали Дома културе Трајал корпорације с почетком у 18 часова одржана је ОКРУЖНА СМОТРА ТАКМИЧЕЊА СЕЛА РАСИНСКОГ ОКРУГА 2018. Наша школа добила је награду за изузетне резултате наших ученика и наставника постигнуте на школским такмичењима.

Опширније на овом линку

Октобар су обележили одлични резултати ученика наше школе у спортским дисциплинама.

На Општинском такмичењу у стоном тенису одржаном 5. октобра 2018. године у ОШ "Вук Караџић" девојчице и дечаци били су први екипно, а Милица Симоновић и Младен Симоновић из 8/1 били су и први појединачно.

На Окружном такмичењу у стоном тенису одржаном 12. октобра 2018. године у Првој техничкој школи девојчице и дечаци били су други екипно. Младен Симоновић био је други, а Милица Симоновић трећа.

На Градском такмичењу у атлетици одржаном 10. октобра ове године Огњен Матић из 7/2 био је први у трци на 60 м, Лука Урошевић из 8/1 други на 100 м, Стефан Даниловић из 8/1 други у скоку у даљ, Милица Симоновић из 8/1 била је друга у бацању кугле, а Стефан Богдановић из истог одељења трећи у истој дисциплини.

На Окружном такмичењу из атлетике одржаном 17. октобра ове године Огњен Матић из 7/2 био је трећи на 60 м.

 

Честитамо ученицима и предметном наставнику Будимиру Драгојевићу!

Јуче је у матичној школи у Жабару приређен свечани пријем за ђаке прваке. Након поздравног говора Весне Митровић, директорке школе, добродошлицу и све најбоље током школовања ученицима су пожелели и госпођа Весна Лазаревић, заменица градоначелника, Маја Цуцкић, секретар градске скупштине, као и председник МЗ Жабаре Градимир Мијатовић. Ученицима су приликом пријема уручене новчане поклон честитке и слаткиши.

Опширније на овом линку

Нова школска 2018/19. година почиње у понедељак 03.09.2018. године.
Часови почињу по старом.
Свечани пријем првака у матичној школи је у 13:30, а у подручним одељењима је:
У Лукавцу у 7:30 ;
У Пепељевцу у 7:45 ;
У Мешеву у 7:30 ;
У Церови у 7:30.


СРЕЋАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ УЧЕНИЦИМА, РОДИТЕЉИМА И НАСТАВНИЦИМА!