Основна школа Жабаре

На Окружном такмичењу основних школа у атлетици, Никола Терзић, ученик 8. разреда наше школе (предметни наставник Будимир Драгојевић), био је први у дисциплини "бацање кугле". Никола ће учестовати на републичком такмичењу у атлетици за ученике основних школа. Све честитке!

Enter your text here

На Окружном такмичењу из српског језика, одржаном 29. априла у ОШ "Драгомир Марковић" у Крушевцу, Јелена Милосављевић и Анђелина Петровић, ученице 5. разреда наше школе (преметни наставник Цица Бацић), биле су треће по рангу са по 15 освојених бодова. Честитамо!

Enter your text here

На Градском такмичењу у атлетици одржаном на атлетском терену изнад базена одржаном 23. априла ове године Никола Терзић и Младен Милошевић освојили су прва места у дисциплини бацање кугле, док је Милица Симоновић била друга у истој дисциплини. Ови ученици су се пласирали на окружно такмичење.

Милан Милосављевић и Андријана Ацковић били су други, а Кристина Чолић такође друга у скоку у даљ, док је Лука Урошевић био четврти у трчању на 100 м. Адриана Ацковић учествоваће и на окружном такмичењу.

Стефан Партоњић био је трећи у трци на триста метара. Катарина Давидовић била је трећа у скоку у вис.

Пионири су екипно били други, док су пионирке биле четврте екипно.

Све честитке ученицима и предметном наставнику Будимиру Драгојевићу.

Enter your text here

На Окружном такмичењу из ТИО, одржаном 22. априла у ОШ "Свети Сава" у Читлуку, Нађа Мијајловић, ученица 7/2 одељења наше школе (преметни наставник Милоје Митровић), освојила је прво место са 99 од могућих сто поена. Честитамо!

Enter your text here

На Окружном такмичењу из математике, одржаном 25. марта 2018. године у ОШ "Нада Поповић" у Крушевцу, ученица наше школе Невена Стефановић из 6/1 одељења била је 3. по рангу с 45 освојених поена.

 

Честитке за ученицу и предметну наставницу Мирјану Нумановић!

Enter your text here