Основна школа Жабаре

На Градском такмичењу у атлетици одржаном на атлетском терену изнад базена одржаном 23. априла ове године Никола Терзић и Младен Милошевић освојили су прва места у дисциплини бацање кугле, док је Милица Симоновић била друга у истој дисциплини. Ови ученици су се пласирали на окружно такмичење.

Милан Милосављевић и Андријана Ацковић били су други, а Кристина Чолић такође друга у скоку у даљ, док је Лука Урошевић био четврти у трчању на 100 м. Адриана Ацковић учествоваће и на окружном такмичењу.

Стефан Партоњић био је трећи у трци на триста метара. Катарина Давидовић била је трећа у скоку у вис.

Пионири су екипно били други, док су пионирке биле четврте екипно.

Све честитке ученицима и предметном наставнику Будимиру Драгојевићу.

Enter your text here

На Окружном такмичењу из ТИО, одржаном 22. априла у ОШ "Свети Сава" у Читлуку, Нађа Мијајловић, ученица 7/2 одељења наше школе (преметни наставник Милоје Митровић), освојила је прво место са 99 од могућих сто поена. Честитамо!

Enter your text here

На Окружном такмичењу из математике, одржаном 25. марта 2018. године у ОШ "Нада Поповић" у Крушевцу, ученица наше школе Невена Стефановић из 6/1 одељења била је 3. по рангу с 45 освојених поена.

 

Честитке за ученицу и предметну наставницу Мирјану Нумановић!

Enter your text here

На Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе, одржаном 24. марта 2018. године у ОШ "Драгомир Марковић" у Крушевцу, ученици наше школе постигли су запажене резултате:

5. разред:

Јелена Милосављевић - 18 бодова - 2. место по рангу,
Анђелина Петровић - 16 бодова - 3. место по рангу;

6. разред

Невена Стефановић - 18 бодова - 2. место по рангу,
Дарија Давидовић - 17 бодова - 2. место по рангу,

(предметни наставник Цица Бацић)

Честитамо!

Enter your text here

На Општинском такмичењу из ТИО, одржаном 10. марта 2018. године u OШ "Свети Сава" у Читлуку, ученици 7. разреда наше школе постигли су изванредне резултате. Освојили су три од прва четири места. Нађа Мијајловић је била прва, Филип Радошевић други, а Милица Симоновић четврта у дисциплини "Практична израда по задатку". Све честитке ученицима и предметном наставнику Милоју Митровићу!

Enter your text here