Основна школа Жабаре

На Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе, одржаном 24. марта 2018. године у ОШ "Драгомир Марковић" у Крушевцу, ученици наше школе постигли су запажене резултате:

5. разред:

Јелена Милосављевић - 18 бодова - 2. место по рангу,
Анђелина Петровић - 16 бодова - 3. место по рангу;

6. разред

Невена Стефановић - 18 бодова - 2. место по рангу,
Дарија Давидовић - 17 бодова - 2. место по рангу,

(предметни наставник Цица Бацић)

Честитамо!

Enter your text here

На Општинском такмичењу из ТИО, одржаном 10. марта 2018. године u OШ "Свети Сава" у Читлуку, ученици 7. разреда наше школе постигли су изванредне резултате. Освојили су три од прва четири места. Нађа Мијајловић је била прва, Филип Радошевић други, а Милица Симоновић четврта у дисциплини "Практична израда по задатку". Све честитке ученицима и предметном наставнику Милоју Митровићу!

Enter your text here

На Општинском такмичењу из енглеског језика, одржаном 3. марта 2018. године у ОШ "Јован Јовановић Змај" у Крушевцу, ученица 8. разреда наше школе Мина Петронијевић (наставница Милена Миљковић) са 34 освојена бода била је трећа по рангу. Честитамо!

Enter your text here

У оквиру програма Професионалне оријентације, ученици осмог разреда наше школе посетили су Средњу школу "Свети Трифун" у Александровцу 12. марта 2018. године. Овом приликом, ученици су упознати са условима и образовним профилима које поменута школа нуди.

Опширније на овом линку

Enter your text here

На Општинском такмичењу из биологије, одржаном 17. марта 2018. године у ОШ "Бранко Радичевић" у Крушевцу, ученици наше школе постигли су следеће резултате:

6. разред: 
Невена Стефановић 6/1 - 82 бода - 2. место по рангу;

Дарија Давидовић 6/1 - 81 бод - 2. место по рангу;

Урош Врањанац 6/1 - 76 бодова -

(наставница Оливера Коларић)

7. разред: 
Нађа Мијајловић 7/2 - 81 бод - 2. место по рангу;

Милица Симоновић 7/1 - 73 бода - 3 место по рангу

(наставница Биљана Јовановић Поповић).

Честитамо!

Enter your text here