Основна школа Жабаре

Драги ђаци,

Обавештавамо Вас да смо у сарадњи са компанијом "LINK group" обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика.

ITAcademy као део компаније "LINK group" овим курсевима пружа одличну прилику ђацима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.
Уколико сте ђак од 5 до 8. разреда и желите да унапредите своје знање енглеског језика позивамо Вас да се пријавите за бесплатан онлајн курс енглеског језика код свог наставника који ће одлучити ко ће добити могућност за похађање ових курсева.
Уколико будете били један од добитника, добићете поклон код са којим остварујете право на бесплатан курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве, добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлајн курса.
Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи отворили што више могућности за даље образовање и развој каријере.

Enter your text here

У суботу 20. октобра 2018. године у сали Дома културе Трајал корпорације с почетком у 18 часова одржана је ОКРУЖНА СМОТРА ТАКМИЧЕЊА СЕЛА РАСИНСКОГ ОКРУГА 2018. Наша школа добила је награду за изузетне резултате наших ученика и наставника постигнуте на школским такмичењима.

Опширније на овом линку

Enter your text here

Октобар су обележили одлични резултати ученика наше школе у спортским дисциплинама.

На Општинском такмичењу у стоном тенису одржаном 5. октобра 2018. године у ОШ "Вук Караџић" девојчице и дечаци били су први екипно, а Милица Симоновић и Младен Симоновић из 8/1 били су и први појединачно.

На Окружном такмичењу у стоном тенису одржаном 12. октобра 2018. године у Првој техничкој школи девојчице и дечаци били су други екипно. Младен Симоновић био је други, а Милица Симоновић трећа.

На Градском такмичењу у атлетици одржаном 10. октобра ове године Огњен Матић из 7/2 био је први у трци на 60 м, Лука Урошевић из 8/1 други на 100 м, Стефан Даниловић из 8/1 други у скоку у даљ, Милица Симоновић из 8/1 била је друга у бацању кугле, а Стефан Богдановић из истог одељења трећи у истој дисциплини.

На Окружном такмичењу из атлетике одржаном 17. октобра ове године Огњен Матић из 7/2 био је трећи на 60 м.

 

Честитамо ученицима и предметном наставнику Будимиру Драгојевићу!

Enter your text here

Јуче је у матичној школи у Жабару приређен свечани пријем за ђаке прваке. Након поздравног говора Весне Митровић, директорке школе, добродошлицу и све најбоље током школовања ученицима су пожелели и госпођа Весна Лазаревић, заменица градоначелника, Маја Цуцкић, секретар градске скупштине, као и председник МЗ Жабаре Градимир Мијатовић. Ученицима су приликом пријема уручене новчане поклон честитке и слаткиши.

Опширније на овом линку

Enter your text here